Pelihelvetti Pinball Master (PPM)

Oriveden flipperihalli järjestää 1.12.2021 alkaen kaikille avoimen kilpailun ’Pelihelvetti Pinball Master 2022´ jonka karsintavaihetta on mahdollisuus pelata aina ke 7.9.2022 asti.

Tulospalvelu löytyy: TÄÄLTÄ

Käytettävissä on 5 kpl kiinteää karsintakonetta, joihin pelaajat voivat käyttää max. 2 karsintasuoritusta/kone, jokaista peli-iltaa/päivää kohden. Järjestimme välillä myös lauantaisin, n. kerran kuukaudessa, mahdollisuuden osallistua.

Tulevista lauantai pelipäivistä ilmoitetaan erikseen mm. pelihelvetti.net sekä facebook Pelihelvetti Pelihalli sivuilla!

Pelaajat keräävät yhteenlaskettuja karsintapisteitä jotka koostuvat seuraavasta:

Jokaisesta koneesta parhaan tuloksen saanut saa pisteitä pelaajien lukumäärän verran ja niin eteenpäin, että huonoinman tuloksen pelannut saa yhden pisteen. Koneiden pisteet lasketaan yhteen ja näin saadaa pelaajalle lopulliset karsintapisteet. 7.9.2022 peli-illan jälkeen on tiedossa ne 16 parasta, jotka pääsevät jatkoon. Jos karsintaan osallistuu 96 pelaaja tai yli, nousee jatkoonpäässeiden määrä 24 pelaajaan.

Tapahtumaan saa osallistua normaalin sisäänpääsymaksun 12€ hinnalla. Kilpailukoneet ovat myös normaalissa pelikäytössä peli-illoissa, eli harjoitella saa. Kun haluat aloittaa kisasuorituksen, niin ilmoitat tästä ennen suoritusta pelihallin henkilökunnalle niin tulos noteerataan viralliseksi!

Finaalipelit pelataan La 17.9.2022

Finaalipelit käydään tuplaeliminaatio kaaviolla. Kaksintaisteluina kolme (3) voittoa viidestä yläkaaviossa ja kaksi (2) voittoa kolmesta alakaaviossa ns. häviäjäkaavio, kaksin tai kolmintaisteluina. Kultakamppailu on neljä (4) voittoa seitsemästä. Finaaliin osallistuminen maksaa 12€/hlö, sisältäen ainakin pikkusuolasta sekä janojuomaa!

Järjestäjä pidättää oikeudet struktuurin yms. muutoksiin!