Orivesi Pinball Open 2014

4s Orivesi Pinball Open miteltiin lauantaina 1.11.2014. Tapahtumassa käytiin 2 eri kilpailua: Yksilökilpailu ja Split-kisa. Split kisaan saatiin mukaan 6 joukkuetta ja pääkisaan 22 pelaajaa. 

Tämä kilpailu oli siis ensimmäinen Pinball Open, jossa jaossa myös WPPR pisteitä ja samalla ensimmäinen kilpailu uudessa pelihallissamme. Tällä kertaa kaikki koneet kestivät loppuun asti, eikä mitään isompaa propleemaa ilmaantunut. Muutamia pallojumeja vain. Järjestäjän näkökulmasta katsottuna ei yleensä kerkee paneutuun täysillä omiin suorituksiin, kun tarvitsee hoitaa juoksevat asiat ja järjestelyjä. Edelliskerrasta viisastuneena hoidin omat karsintasuoritukset pois alta heti, ennenkö alkoi tulla suurempi ryysis koneille. Tälläkin kertaa suunniteltu aikataulu petti kuitenkin hieman kun split pudotuspelit venyivät, sekä yksilökisan karsintapelejä oli vielä kesken.

Split kilpailussa olivat mukana seuraavat koneet: Lost World Jurassic Park, CSI, Fish Tales (4 palloa)

Yksilökisassa: Maverick, No Fear!, Scared Stiff, Ripley's Believe It Or Not, Star Wars

Yksilökisan pudotuspeleihin lisättiin vielä koneiksi Fish Tales ja CSI. Episode 1

Silmiin pistävää oli, että useita kaksintaisteluita päättyi TODELLA pienillä piste-eroilla. (joku otti kuvia, saa lähettää niin lisään tänne) 

tulokset nettiin 4

tulokset nettiin 2

 

 

Karsinnan tulokset. 


palkitut01split palkitut3

 

 Pudotuspeli kaavio.

 

 

 

 

Voittajakolmikko: 2. Perttu Pesä, 1. Teemu Vinnikka, 3. Roni Valkonen

 

 

 

 

 

Split-kisan palkitut: 2. Miika Mäkinen & Toni Ahonen, 1. Roni & Timo Valkonen, 3. Aki Seuranen & Perttu Pesä