PPM 2020

Oriveden flipperihalli järjestää ke 1.1.2020 alkaen kaikille avoimen kilpailun 'Pelihelvetti Pinball Master 2020´ jonka karsintavaihetta on mahdollisuus pelata aina ke 2.9.2020 asti.

Käytettävissä on 5 kpl kiinteää karsintakonetta, joihin pelaajat voivat käyttää max. 2 karsintasuoritusta/kone , jokaista peli-iltaa/päivää kohden. Järjestimme välillä myös lauantaisin, n. kerran kuukaudessa, mahdollisuuden osallistua.

 Tulevista lauantai pelipäivistä ilmoitettiin erikseen pelihelvetti.net sekä facebook Pelihelvetti Pelihalli sivuilla!

Säännöt:

Pelaajat keräävät yhteenlaskettuja karsintapisteitä jotka koostuvat seuraavasta:

Jokaisesta koneesta parhaan tuloksen saanut saa pisteitä pelaajien lukumäärän verran ja niin eteenpäin, että huonoinman tuloksen pelannut saa yhden pisteen. Koneiden pisteet lasketaan yhteen ja näin saadaa pelaajalle lopulliset karsintapisteet. 2.9.2020 peli-illan jälkeen on tiedossa ne 16 parasta, jotka pääsevät jatkoon. Jos karsintaan osallistuu 96 pelaaja tai yli, nousee jatkoonpäässeiden määrä 24 pelaajaan. Jos 128 pelaajaa osallistuu karsintaan, niin jatkoon pääsee 32 parasta pelaajaa. Mikäli finaalipäivänä tulee vielä poisjääntejä, niin pelaaja merkitään kaavioon NO SHOW, eikä enää korvata pudotuspeliviivan alla olevalla pelaajalla.

Finaalipelit pelataan La 12.9.2020 klo: 13.00 alkaen

Finaalipelit käydään tuplaeliminaatio kaaviolla. Kaksintaisteluina kolme (3) voittoa viidestä yläkaaviossa ja kaksi (2) voittoa kolmesta alakaaviossa ns. häviäjäkaavio, kaksin tai kolmintaisteluina. Kultakamppailu on neljä (4) voittoa seitsemästä. Finaaliin osallistuminen maksaa 12€/hlö, sisältäen ainakin pikkusuolasta sekä janojuomaa!

Tulospalvelu on nähtävillä Pelihelvetti Pelihallin tiloissa, sekä TÄSTÄ LINKISTÄ ja facebook pelihelvetti pelihalli sivustolla. 

Tapahtumasta jaetaan myös WPPR-pisteitä! 

Tapahtumaan saa osallistua normaalin sisäänpääsymaksun 10€ hinnalla. Kilpailukoneet ovat myös normaalissa pelikäytössä peli-illoissa, eli harjoitella saa. Kun haluat aloittaa kisasuorituksen, niin ilmoitat tästä ennen suoritusta pelihallin henkilökunnalle niin tulos noteerataan viralliseksi! Mikäli pelaajalla jää joitakin koneita pelaamatta ns. sarake tyhjäksi, on järjestäjällä oikeus plungata pelaajan nimissä pallot kentälle ja tämä tulos merkitään tulosluetteloon. (10€ lisämaksusta on mahdollisuus pelata vielä uusi kierros PPM tuloksia, tämä kuitenkin on mahdollista vain ke 26.8.2020 asti)

Järjestäjä pidättää oikeudet kisa-struktuurin yms. muutoksiin!