Orivesi Pinball Open 2017

OPO 2017 juliste koe2

Lauantai 28.10.2017

11.00 Pelihallin ovet aukeavat
11.00 - 15.30 PinGolf sivuturnauksen karsinnat omaan tahtiin
11.00 - 17.15 Pääkisan karsinnat omaan tahtiin

15.45 - 17.30 PinGolfin tie-break & pudotuspelit

17.30 Pääkisan pudotuspelit alkavat

Pääkisan struktuuri:
Karsintakoneita on yhteensä viisi (5), jokainen pelaaja pelaa karsintasuorituksensa omaan vapaaseen tahtiinsa klo: 11.00-17.15 välisenä aikana.
Uutta karsintapeliä ei saa aloittaa enää klo 17.15 jälkeen

Yrityskertoja on kymmenen (10) kpl käytettävissä, yhteensä viiteen (5) koneeseen. Maximissaan kolme (3) yritystä kuitenkin per kone.

Kun kaikki karsintasuoritukset on pelattu, suoritetaan pelaajille konekohtainen pisteytys.
Jokaisesta koneesta parhaan tuloksen saanut saa pisteitä pelaajien lukumäärän verran ja niin eteenpäin, että huonoinman tuloksen pelannut saa yhden pisteen. Konekohtaiset pisteet lasketaan yhteen ja näin saadaa pelaajille lopulliset karsintapisteet.

12-16 parasta karsijaa jatkavat pudotuspeleihin.

Pudotuspeleihin päässeiden pelaajien ollessa tasapisteissä, arvotaan kone, jolla suoritetaan tie-break sijoituksista. Alkukarsintaan jääneiden pelaajien tasapisteet jäävät voimaan ja he jakavat sijoituksen.

Pudotuspelit käydään kaksintaisteluina paras viidestä. Pronssipeli paras kolmesta ja finaalipeli paras viidestä. Kolme parasta palkitaan pokaaleilla. Jaossa myös WPPR-pisteitä. Osallistumismaksu pääkisaan 15€.

PinGolf sivuturnauksen struktuuri:
Karsintakoneita on yhteensä kolme (3), jokainen pelaaja pelaa kaksi (2) kisasuoritusta per kone, kumpikin tulos jää voimaan ja yhteispisteet lasketaan. PinGolf kisassa on tarkoitus päästä tietyn pistemäärän ylitse mahdollisimman pienellä pallomäärällä. Koneet ovat 5 pallon peleinä.

Jos tulostavoite ylittyy ensimmäisellä pallolla, pelaaja saa yhden pisteen. Toisella pallolla, niin 2 pistettä jne.. Mikäli tulos ei ylity ollenkaan, niin pistemääräksi tulee kuusi (6).

Kymmenen (10) vähiten pisteitä kerännyttä pelaajaa jatkavat pudotuspeleihin. Jos pelaajia on tasapisteissä, niin ensisijaisesti 1pisteiden määrä ratkaisee, sitten 2pisteiden jne. Täysin tasatilanteessa suoritetaan tie-break yhdellä arvotulla koneella.

Karsinnan ensimmäinen ja toinen menevät suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Pudotuspelit ensimmäinen kierros käydään nelinpeleinä paras kolmesta (pisteytys 4-2-1-0) kaksi parasta jatkavat toiselle kierrokselle, joka käydään kolminpeleinä (pisteytys 4-2-1) Tästä kaksi parasta jatkavat finaaliin. Finaali pelataan nelinpelinä paras kolmesta. Kisan kolme parasta palkitaan! Jaossa myös WPPR-pisteitä. Osallistumismaksu PinGolfiin 10€.

Tarkemmat tiedot aikataulut tulevat myöhemmin.
Järjestäjä pidättää oikeudet struktuuri yms. muutoksiin!