Pelihelvetti Pinball Master 2015

julistekuva PPM kokeilu

 

Pelihelvetti Pelihalli järjestää kaikille avoimen kilpailun 'Pelihelvetti Pinball Master 2015´ jonka karsintavaihetta on mahdollisuus pelata aina ke 9.9.2015 asti.

Käytettävissä on 6 kpl kiinteää karsintakonetta, joihin pelaajat voivat käyttää max. 2 karsintasuoritusta, jokaista peli-iltaa kohden. Järjestämme välillä myös lauantaisin mahdollisuuden osallistua. Näistä ilmoitetaan erikseen pelihelvetti.net sekä facebook Pelihelvetti Pelihalli sivuilla!

 

Pelaajat keräävät yhteenlaskettuja karsintapisteitä jotka koostuvat seuraavasta:

palkinnot2Jokaisesta koneesta parhaan tuloksen saanut saa pisteitä pelaajien lukumäärän verran ja niin eteenpäin, että huonoinman tuloksen pelannut saa yhden pisteen. Koneiden pisteet lasketaan yhteen ja näin saadaa pelaajalle lopulliset karsintapisteet. 9.9.2015 peli-illan jälkeen on tiedossa ne 16 parasta pelaajaa, jotka pääsevät jatkoon. Finaalipelit pelataan La 19.9.2015. 

Finaalipelit käydään tuplaeliminaatio kaaviolla. Kaksintaisteluina 2 voittoa kolmesta yläkaaviossa ja 1 voitto alakaaviossa ns. häviäjäkaavio, kaksin tai kolmintaisteluina. Kultakamppailu on kolme voittoa viidestä. Finaaliin osallistuminen maksaa 10€/hlö, sisältäen ainakin pikkusuolasta sekä janojuomaa!

Tulospalvelu on nähtävillä Pelihelvetti Pelihallin tiloissa, sekä TÄSTÄ LINKISTÄ ja facebook pelihelvetti pelihalli sivustolla. 

Tapahtumasta jaetaan myös WPPR-pisteitä! 

Tapahtumaan saa osallistua normaalin sisäänpääsyn hinnalla. Kilpailukoneet ovat myös normaalissa pelikäytössä peli-illoissa, eli harjoitella saa. Kun haluat aloittaa kisasuorituksen, niin ilmoitat tästä ennen suoritusta pelihallin henkilökunnalle niin tulos noteerataan viralliseksi! 

Ps. Kiitokset formaatista ja live tulosseurannasta formaatin isälle, Ari (APZ) Sovijärvelle Flipperiseura Hopeakuula Ry:stä!

Jatkopelikaavio:

jatkopelikaavio ppm ver2